AUTAMME SINUT ALKUUN

Onko mielessäsi kevytyrittäjyys, mutta kaipaisit hieman opastusta? Joskus oman osaamisen myyminen voi tuntua hankalalta tai siihen kaipaa rohkaisua. Haluamme tukea kevytyrittäjiä, joten opastamme mielellämme alkuun pääsemisessä!

Varaa soittoaika!

Sparraamme yrittäjyydestä kiinnostuneita ilmaiseksi puhelimitse. Yksi sparraus kestää 30 minuuttia, jonka aikana Poolin tiimiläinen haastattelee sinua lyhyesti ja tsemppaa mahdollisen liikeideasi tai ajatuksesi kanssa! Varaa aika sähköpostitse info@pooli.fi tai puhelimitse tai WhatsAppilla: 0500 200 666.

Vinkkejä liikeideointiin

Usko omiin ideoihisi

Ajattelemme helposti, että ei tämä minun ideassa ole mitään järkeä, muiden on parempia. Ei pidä paikkansa! Uudet ja odottamattomatkin liikeideat voivat olla erittäin toimivia, ja siksi niistä onkin hyvä jutella alkuun tutun tai sparraajan kanssa!

Vastaa kahteen kysymykseen

Meillä kaikilla on osaamista, jota myydä. Mieti mitä kaikkea osaat? Kenelle sitä voisi myydä? Kun tiedät vastaukset näihin kahteen, olet jo pitkällä!

Hanki sparrausta

Sparraa ideaasi kaverisi kanssa tai soita meille! Avun pyytäminen ei ole fuskausta vaan päinvastoin. Muilta ihmisiltä saat inspiraatiota ja uusia kysymyksiä mietittäväksesi.

Seuraava askel?

Kun liikeideasi alkaa tuntua hyvältä, on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen. Sinun tulee nimittäin selvittää rupeatko kevytyrittäjäksi vai sopisiko jokin muu yritysmuoto sinulle paremmin. Me Poolissa autamme sinua tässäkin. Monelle tässä vaiheessa kysymys kuuluu: kevytyrittäjyys vai toiminimi?