Freelancerit

Kätevä tapa laskuttaa toimeksiantajaa

Freelancerit voi olla useita toimeksiantajia  ja tällöin työn laskuttaminen ja erilaisten paperitöiden hoitaminen voi olla aikaa vievää ja haastavaa.

Laskutuspalvelu Pooli tarjoaa helpomman tavan laskuttaa työsuorituksia. Toimeksiantaja voi maksaa kaikki työsuoritukset yhdellä laskulla. Tätä varten toimeksiantajan ei tarvitse perustaa työsuhdetta ja freelancerilla ei tarvitse olla toiminimeä tai muuta yritysmuotoa. Laskutusmuoto sopii hyvin yksittäisen työsuorituksen maksamiseen, kuin myös vakituiseenkin työllistämiseen. Toimeksiantajia voi olla yksi tai useampia. Laskutus on kaikissa tapauksissa helppoa ja vaivatonta.

Näin laskutuspalvelu toimii

Yksityishenkilö (työnsuorittaja) sopii yrityksen/toimeksiantajan kanssa työtehtävistä ja työn hinnasta. Työtehtävien suorittamisen jälkeen yksityishenkilö (työnsuorittaja) tekee toimeksiantajalle laskun Poolin kautta.

Toimeksiantaja maksaa työsuoritteen yhdellä laskulla laskutuspalvelu Poolille Laskutuspalvelumme huolehtii työnantajan velvollisuuksista ja lakisääteisistä maksuista ja tämän jälkeen maksaa työnsuorittajalle palkan suorittajan verokortin mukaisesti. Työnsuorittamisen ajan työntekijä on työsuhteessa laskutuspalvelu Pooliin ja vakuutettuna työntekijänä Poolin toimesta.