POOLI ON KEVYTYRITTÄJÄN LASKUTUSPALVELU

Pooli on sekä aloittelevien että kokeneiden kevytyrittäjien laskutuspalvelu. Poolissa työn laskuttaminen käy kevyesti: rekisteröidy ilmaiseksi, lähetä lasku ja tienaa.

Mitä on kevytyrittäjyys?

Kevytyrittäjä tienaa omalla osaamisellaan. Kevytyrittäjä tekee työtä asiakkailleen, ja lähettää siitä laskun laskutuspalvelusta. Kevytyrittäjyys on usein vaihtoehto toiminimiyrittäjyydelle. Kevyttä siitä tekee laskutusbyrokratian puuttuminen, sillä laskutuspalvelu hoitaa kevytyrittäjän laskutuksen. Kevytyrittäjyys sopii erityisesti keikka- ja projektimuotoiseen työskentelyyn. 

Miten Pooli toimii?

Rekisteröidy

Pooliin rekisteröityminen on ilmaista, sillä Poolin kevytyrittäjä maksaa ainoastaan tehdyn työn laskuttamisesta.

Lähetä verokortti

Lähetä verokortti Poolin asiakaspalveluun tai kirjautumalla sisään. Saat verokorttisi OmaVero-palvelusta. Pooli tarvitsee verokorttisi hyvissä ajoin ennen ensimmäisen laskun eräpäivää.

Luo lasku

Ota asiakkaasi laskutustiedot esiin, kirjaudu Pooliin ja luo lasku asiakkaallesi. Laskun tekeminen on helppoa: täytä puuttuvat kentät. Pooli toimii tietokoneella ja mobiilissa.

Tienaa

Poolin kevytyrittäjänä maksat palvelun käytöstä palkkion tilityksen yhteydessä. Poolin palvelumaksu on 5 prosenttia. Tämän lisäksi veloitetaan muun muassa sosiaaliturvamaksu. Kevytyrittäjän on tärkeää tutustua palkkiostaan veloitettaviin maksuihin.

Asiakaspalvelu palveluksessasi

Autamme kaikissa kevytyrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä. Laita meille sähköpostia info@pooli.fi, soita tai WhatsAppaa: 0500 200 666. Palvelemme arkisin 9-16.

Mitä Pooli maksaa?

Poolin kevytyrittäjä maksaa ainoastaan tekemästään työstä eli lähettämistään laskuista. Maksut veloitetaan palkkion tilityksen yhteydessä. Palkkiosta veloitetaan palvelumaksu, mutta myös muita tärkeitä maksuja. Poolin palvelumaksu on 5 prosenttia. Muihin maksuihin lukeutuu muun muassa sosiaaliturvamaksu.