Pooli laskutuspalvelu on helppo, kevyt ja nopea tapa yrittää

Kevyempi yrittäjyys

Yrityksen perustaminen, kirjanpito, verotus, eläketurvan järjestäminen, ym. yrittäjän velvollisuudet saattavat tuntua esteeltä liiketoiminnan aloittamiselle. Yrityksen paperitöiden pyörittämiseen kuluu paljon aikaa ja siitä aiheutuu aina sivukuluja. Käyttäessäsi laskutuspalveluamme sinun ei tarvitse perustaa omaa yritystä, eikä tehdä yrittäjän paperitöitä tai hoitaa yrittäjän muita velvollisuuksia. Voit keskittyä työsi markkinointiin, asiakaiden hankintaan ja itse työn tekemiseen. Me hoidamme kaiken muun puolestasi.

Liikeidean testaaminen

Sinulla on loistava liikeidea, mutta yrityksen perustaminen ennen liikeidean testaamista arveluttaa. Pooli.fi palvelu tarjoaa helpon ja riskittömän tavan testata liikeideasi toimivuus. Me hoidamme byrokratian puolestasi ja voit keskittyä liikeideasi testaamiseen, kehittämiseen ja markkinointiin. Voit myös koska tahansa perustaa yrityksen ja jatkaa toimintaasi sen kautta.

Et pääse ennakkoperintärekisteriin

Maksuhäiriöt, verovelat tai liiketoimintakielto saattavat olla este oman yrityksen perustamiselle tai olemassa olevan yrityksen jatkamiselle. Haluaisit kuitenkin toimia yrittäjämäisesti tai jatkaa olemassa olevaa yritystoimintaa. Tällöin laskutuspalvelu Pooli on sinulle juuri sopiva palvelu. Olet työsuhteessa laskutuspalvelu Poolin kautta ja voit aloittaa tai jatkaa toimintaasi kuin yrittäjä. Me vain hoidamme paperityösi ja maksamme sinulle yrittäjätulosi toimittamasi verokortin mukaisesti.

Olet freelancer

Oletko freelancer? Laskutuspalvelu tarjoaa helpon tavan laskuttaa freelancer-töitä. Luot asiakaallesi vain laskun nettipalvelumme kautta. Toimitat verokortin meille ja me maksamme sinulle yrittäjätulosi.

Töitä päätyön ohella

Teetkö päätyösi ohella sivutöitä? Toimitko sivutoimisesti esimerkiksi valokuvaajana, taksinkuljettajana, järjestyksenvalvojana, kouluttajana tai teetkö jotain muuta sivutointa? Palvelumme soveltuu mainiosti sivutyön laskuttamiseen. Sovit vain toimeksiantajasi tai asiakaasi kanssa työstä, laskutat heitä nettipalvelumme kautta ja toimitat meille verokortin. Me hoidamme kaikki paperityöt ja maksamme sinulle yrittäjätulosi.

Etsit vaihtoehtoa palkkatyölle

Perinteinen palkkatyö ei aina ole toimivin muoto kaikilla toimialoilla. Varsinkin jos sinulla pitäisi olla samaan aikaan useampi toimeksiantaja tai teet jatkuvasti projektitöitä. Laskutuspalvelumme tarjoaa helpon ja vaivattoman tavan laskuttaa tekemääsi työtä. Tämä tarjoaa sinulle myös vapaat kädet sopia työstäsi ja hinnastasi ja toimeksiantajallesi helpon tavan hoitaa palkkakulut yhdellä laskulla.