Konsultit

Laskuta kätevämmin

Pooli.fi laskutuspalvelu tarjoaa mahdollisuuden laskuttaa kätevästi asiakaita ilman omaa toiminimeä tai muuta yritysmuotoa. Me huolehdimme talous- ja hallintoasioista, jolloin aikaa jää enemmän käyttöön. Tämä toimintamalli sopii hyvin myös erilaisissa konsultointitehtävissä työskenteleville yksityishenkilöille.

Mahdollistamme sen, että kaiken keskittymisen voi suunnata markkinointiin, asiakaiden hankintaan ja itse työn tekemiseen. Ainoastaan lasku asiakaalle tulee luoda nettipalvelumme kautta. Me hoidamme kaiken muun, kuten työnantajan velvollisuudet ja muut paperiasiat, sekä maksamme palkan toimitetun verokortin mukaisesti.

Näin laskutuspalvelu toimii

Yksityishenkilö (työnsuorittaja) sopii yrityksen/toimeksiantajan kanssa työtehtävistä ja työn hinnasta. Työtehtävien suorittamisen jälkeen yksityishenkilö (työnsuorittaja) tekee toimeksiantajalle laskun Duunirahaksi.fi nettipalvelun kautta.

Toimeksiantaja maksaa työsuoritteen yhdellä laskulla Duunirahaksi.fi laskutuspalvelulle. Laskutuspalvelumme huolehtii työnantajan velvollisuuksista ja lakisääteisistä maksuista ja tämän jälkeen maksaa työnsuorittajalle palkan suorittajan verokortin mukaisesti. Työnsuorittamisen ajan työntekijä on työsuhteessa Duunirahaksi.fi palveluun ja vakuutettuna työntekijänä Duunirahaksi.fi palvelun toimesta.