Myyjät

Mahdollisuus parempaan tulokseen

Laskutuspalvelu Pooli tarjoaa toimeksiantajalle mahdollisuuden työllistää myyjä, ilman tarvetta perustaa työsuhdetta tätä varten. Toimeksiantaja maksaa työsuorituksen yhdellä laskulla, myyjän työajan tai provisioiden mukaan.

Tällä toimintamallilla myyjällä on myös mahdollisuus parempaan tulokseen, kun toimeksiantajan on mahdollisuus maksaa suuremmat provisiot laskutettaessa laskutuspalvelun kautta. Toimeksiantaja maksaa laskun ja laskutuspalvelu Pooli hoitaa työnantajan maksut ja velvollisuudet, sekä muut paperityöt ja maksaa myyjälle palkan verokortin mukaisesti.

Hoidamme myös matka - ja kulukorvaukset toimitettujen ajopäiväkirjojen mukaisesti. Matka - ja kulukorvaukset maksetaan verottajan ilmoittamien matkakustannusten korvauksen mukaisesti.

Näin laskutuspalvelu toimii

Yksityishenkilö (työnsuorittaja) sopii yrityksen/toimeksiantajan kanssa työtehtävistä ja työn hinnasta. Työtehtävien suorittamisen jälkeen yksityishenkilö (työnsuorittaja) tekee toimeksiantajalle laskun Poolin kautta.

Toimeksiantaja maksaa työsuoritteen yhdellä laskulla laskutuspalvelu Poolille Laskutuspalvelumme huolehtii työnantajan velvollisuuksista ja lakisääteisistä maksuista ja tämän jälkeen maksaa työnsuorittajalle palkan suorittajan verokortin mukaisesti. Työnsuorittamisen ajan työntekijä on työsuhteessa laskutuspalvelu Pooliin ja vakuutettuna työntekijänä Poolin toimesta.