Pienyrittäjät

Kevyempi tapa yrittää

Pienimuotoisessa liiketoiminnassa hallintoasioiden kustannukset voivat olla suhteessa korkeat ja hallintoasioiden hoitamiseen voi kulua paljon aikaa. Tämä on pois tuloksesta ja työn suorittamiseen tarvittavasta ajasta.

Laskutuspalvelu Pooli tarjoaa helpomman vaihtoehdon liiketoiminnan harjoittamiseen. Palvelumme kautta voi laskuttaa tehty työtä, ilman toiminimeä tai muuta yritysmuotoa. Ajan voi keskittää ydintoimintojen hoitamiseen, eli markkinointiin, asiakaiden hankkimiseen ja itse töiden suorittamiseen. Laskutuspalvelumme huolehtii työnantajan velvollisuuksista ja kaikista muista paperitöistä.

Näin laskutuspalvelu toimii

Yksityishenkilö (työnsuorittaja) sopii yrityksen/toimeksiantajan kanssa työtehtävistä ja työn hinnasta. Työtehtävien suorittamisen jälkeen yksityishenkilö (työnsuorittaja) tekee toimeksiantajalle laskun Poolin kautta.

Toimeksiantaja maksaa työsuoritteen yhdellä laskulla laskutuspalvelu Poolille Laskutuspalvelumme huolehtii työnantajan velvollisuuksista ja lakisääteisistä maksuista ja tämän jälkeen maksaa työnsuorittajalle palkan suorittajan verokortin mukaisesti. Työnsuorittamisen ajan työntekijä on työsuhteessa laskutuspalvelu Pooliin ja vakuutettuna työntekijänä Poolin toimesta.