Poolilaiset

POOLILAISET

Voimme aina kehua kuinka hyviä olemme, ja vaikka tämä onkin aivan totta pyysimme Poolilaisia kertomaan omin sanoin meistä!

EMMI SUURONEN

Käyttäjämme Miss Suomi finalisti Emmi Suuronen laskuttaa vaikuttaja palkkionsa, sekä messuesiintymisensä kauttamme. Emmin matkaan Miss Suomi kilpailuissa voit seurata Instagramin puolelta. "Pooliin liittyminen kävi helpommin kuin ikinä olisin uskonut! Lisäksi laskun luominen on helppoa ja vaivatonta eikä muusta tarvitse murehtia. Pooli hoitaa kaiken puolestasi ja saan ajantasaista tietoa laskun tilasta automaattisesti. Jos jokin, arveluttaa, asiakaspalvelusta saa apua nopeasti!"

RAIMO RIIKONEN

Kun tiet tarvitaan auki talvisin Raimo auttaa! Raimo tekee omien sanojensa mukaan "kaikkea tieurakointia". "Poolin kautta laskujen luominen on yksinkertaista, minun ei tarvitse ymmärtää verokantoja tai murehtia paperitöistä, vaan jää aikaa itse työlle."

JANIKA KOSUNEN

Myös meillä työskentelevä Janika, on kevytyrittäjä. Janika laskuttaa mm. myyntiprovisionsa Poolin kautta. Janikan myyntityötä ja myyntikonsultin elämää voit myös seurata Instagramista. "Tykkään kevytyrittäjyyden monimuotoisuudesta, toisinkuin toiminimiyrittäjänä, voin tehdä laaja-alaisesti eri alojen töitä. Yhtenä päivänä olen siivoamassa, toisena päivänä suunnittelen kotisivuja."