Rakennusmiehet

Helppo tapa laskuttaa tehtyä työtä

Rakennusalalla työskennellään useasti alihankkijan roolissa. Työmaasta vastaava yritys hankkii yksityishenkilön tai toisen yrityksen suorittamaan osan työmaan tehtävistä. Normaalisti alihankkijana toimimiseen tarvitaan toiminimi tai muu yritysmuoto, jotta työsuorite voidaan laskuttaa toimeksiantajayritykseltä.

Nykyään useat rakennusalalla työskentelevät yksityishenkilöt laskuttavat työnsä mieluummin laskutuspalvelun kautta, sillä silloin ei tarvitse perustaa toiminimeä tai muuta yritysmuotoa. Laskutuspalvelu hoitaa myös kaikki paperityöt, jolloin yksityishenkilö voi keskittyä täysin töiden etsimiseen ja niiden tekemiseen.

Rakennusalalla työnantajat ja työmaat voivat vaihtua nopeasti ja useasti. Rakennusalan yritysten työntekijätarve voi myös muuttua nopeasti. Pooli on myös työnantajalle helppo tapa hankkia työlle suorittaja. Tällöin työnantajan ei tarvitse perustaa uutta työsuhdetta, vaan työsuorite maksetaan kätevästi yhdellä laskulla Duunirahaksi.fi palvelun kautta.

Luotettava kumppani

Pooli kuuluu Suomen Tilaajavastuun, Luotettava Kumppani -ohjelmaan. Tämä mahdollistaa pääsyn isommillekin työmaille joissa Luotettava Kumppani -ohjelmaan kuuluminen on monesti vaatimuksena.

Valttikortti

Meidän kauttamme voit tilata myös Valttikortit.

Valttikortti on sähköinen henkilötunniste, joka toimii työntekijöiden avaimena työmaalle. Valttikortti täyttää työturvallisuuslain mukaisen henkilötunnisteen vaatimukset.

 

Näin laskutuspalvelu toimii

Yksityishenkilö (työnsuorittaja) sopii yrityksen/toimeksiantajan kanssa työtehtävistä ja työn hinnasta. Työtehtävien suorittamisen jälkeen yksityishenkilö (työnsuorittaja) tekee toimeksiantajalle laskun Poolin kautta.

Toimeksiantaja maksaa työsuoritteen yhdellä laskulla Duunirahaksi.fi laskutuspalvelulle. Laskutuspalvelumme huolehtii työnantajan velvollisuuksista ja lakisääteisistä maksuista ja tämän jälkeen maksaa työnsuorittajalle palkan suorittajan verokortin mukaisesti. Työnsuorittamisen ajan työntekijä on työsuhteessa laskutuspalvelu Poolin palveluun ja vakuutettuna työntekijänä Poolin palvelun toimesta.