Vaikka toimintamme on ollut nopeaa, olemme entistä nopeampia.

Olemme ottaneet Siirto-maksupalvelun käyttöön ja se tarkoittaa sitä, että saat Poolilta maksun salaman nopeasti pankkitilillesi. Kun asiakkaasi on maksanut laskun, raha siirtyy meiltä sinulle reaaliajassa! Mikä parasta, emme ota lisämaksua Siirto-palvelun käytöstä.

”Mikä parasta, emme ota lisämaksua Siirto-palvelun käytöstä.”

Normaalisti rahojen siirrossa menee muutama pankkipäivä: esimerkiksi asiakkaasi maksaa laskusi meille, tilisiirtoon menee yksi pankkipäivä, tämän jälkeen käsittelemme maksun ja lähetämme suorituksen sinulle, tässä menee vielä yksi pankkipäivä. Huomioithan, että Siirto-maksu ominaisuus ei koske asiakkaitasi, vaan meidän ja sinun välistä maksuliikennettä. Siirto-maksun käyttö edellyttää, että olet aktivoinut tämän Siirto-palvelun pankkisi mobiilisovelluksessa. Toistaiseksi Siirto-maksu toimii vain Osuuspankin (OP:n) asiakkaille. Jos sinulla on Nordean pankkitili, maksut saapuvat jokatapauksessa reaaliajassa meiltä – tällöin tämä ei vaadi sinulta toimenpiteitä.

Lataa OP-mobiilisovellus:

Androidille
IOS:lle

Ota Siirto-maksu käyttöön OP-mobiilissa:

1. Klikkaa alalaidasta ”Muut”

2. Valitse  ”Asetukset”

3. Klikkaa ”Siirto-maksut”   

Aktivoi Poolissa Siirto-maksu – saat rahat salamana tilillesi

Pikamaksu on käytössäsi heti kun lisäät Poolissa omien tietojen kautta puhelinnumerosi. Löydät profiilisi takaa ”Siirto-maksut” -laatikon, johon lisäät puhelinumerosi ja aktivoit sen käyttöösi. Ennen kuin aktivoit Siirto-maksun Poolissa, huolehdi että OP-mobiilissa on ensin otettu Siirto-palvelu käyttöön!  

Mikäli tarvitset apua Siirto-maksun aktivoimisessa Poolin kautta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: 050 0200 666 tai info@pooli.fi.

Mikä on Pooli?

Pooli on kevytyrittäjille suunnattu laskutuspalvelu. Voit toimia yrittäjänä ilman oman yrityksen perustamista ja ilman y-tunnusta. Laskutat Poolin avulla näppärästi yksityis- ja yritysasiakkaitasi. Pooli huolehtii puolestasi veroilmoitukset, laskutuksen ja muut paperityöt. Liittyminen Pooliin on ilmaista, maksat vain tilityksen yhteydessä palvelumaksua 5 %.  Kokeile yrittäjyyttä kevyesti nyt!