Valokuvaajat

Sovi, kuvaa ja laskuta

Valokuvaajan työ voi olla päätoimista tai sivutoimista. Työ on kuitenkin monesti keikkaluontoista ja asiakaat vaihtuvat useasti. Laskutuspalvelu Pooli tarjoaa helpon tavan laskuttaa kuvauskeikkoja, ilman omaa toiminimeä tai muuta yritysmuotoa.

Sovi valokuvauskeikka, kuvaa ja luo lasku nettipalvelumme kautta asiakaallesi. Toiminta on nopeaa ja helppoa. Palveluun liittyminen ja sen käyttäminen on ilmaista. Maksat ainoastaan palkanmaksun yhteydessä komission, eli laskutuspalkkion. Me hoidamme samalla kaiken paperityön ja maksamme palkan toimitetun verokortin perusteella.

Näin laskutuspalvelu toimii

Yksityishenkilö (työnsuorittaja) sopii yrityksen/toimeksiantajan kanssa työtehtävistä ja työn hinnasta. Työtehtävien suorittamisen jälkeen yksityishenkilö (työnsuorittaja) tekee toimeksiantajalle laskun laskutuspalvelu Poolin kautta.

Toimeksiantaja maksaa työsuoritteen yhdellä laskulla laskutuspalvelu Poolille. Laskutuspalvelumme huolehtii työnantajan velvollisuuksista ja lakisääteisistä maksuista ja tämän jälkeen maksaa työnsuorittajalle palkan suorittajan verokortin mukaisesti. Työnsuorittamisen ajan työntekijä on työsuhteessa laskutuspalvelu Pooliin ja vakuutettuna työntekijänä Poolin toimesta.