Webmasterit

Helpompi kuin oma yritys

Laskutuspalvelu Pooli sopii hyvin myös IT -alalla työskenteleville. Työ voi olla kausiluonteista, projekteja, vakituista tai sopimuslaskutusta. Kaikissa tapauksissa asiakasyritykset voivat maksaa työsuoritukset yhdellä laskulla, jolloin työn tilaaminen ja laskuttaminen on helppoa.

Kun työt laskuttaa Poolin kautta, niin silloin ei tarvitse perustaa omaa toiminimea tai muuta yritysmuotoa. Me hoidamme kaikki työnantajan velvollisuudet, sekä muut paperityöt, jolloin palvelun käyttäjällä jää enemmän aikaa asiakkaiden hankintaan ja itse työn tekemiseen.

Näin laskutuspalvelu toimii

Yksityishenkilö (työnsuorittaja) sopii yrityksen/toimeksiantajan kanssa työtehtävistä ja työn hinnasta. Työtehtävien suorittamisen jälkeen yksityishenkilö (työnsuorittaja) tekee toimeksiantajalle laskun Poolin kautta.

Toimeksiantaja maksaa työsuoritteen yhdellä laskulla laskutuspalvelu Poolin. Laskutuspalvelumme huolehtii työnantajan velvollisuuksista ja lakisääteisistä maksuista ja tämän jälkeen maksaa työnsuorittajalle palkan suorittajan verokortin mukaisesti. Työnsuorittamisen ajan työntekijä on työsuhteessa Pooliin ja vakuutettuna työntekijänä laskutuspalvelu Poolin toimesta.